PARCARI

Cererile de parcare pentru riverani din cartierele municipiului Cluj-Napoca pot fi depuse online de către persoanele fizice cu domiciliul stabil sau reşedinţa în Cluj-Napoca care deţin în proprietate un autoturism cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate sau au în folosinţă un autoturism, respectiv persoanele juridice cu sediul social sau punctul de lucru în Cluj-Napoca cu autoturism în proprietate cu inspecţia tehnică periodică în valabilitate (în conformitate cu HCL nr. 412/2020)

Cererile de parcare pentru riverani pot fi depuse online de catre persoane fizice/juridice cu domiciliul in Cluj-Napoca si autoturismul inmatriculat in Romania.
O persoana poate completa online o singura cerere.
Cererea se va completa pe numele persoanei care figureaza ca proprietar/coproprietar în certificatul de înmatriculare al autoturismului si va avea anexate documentele solicitate, în caz contrar nu va putea fi considerată validă;
Locurile de parcare din cartierele Municipiului Cluj-Napoca se repartizează conform nr.412/2020 după data de 31 martie a anului in curs.
ATENTIE! Va rugam ca pe intreg parcursul inregistrarii cererii sa evitati folosirea diacriticelor si a caracterelor speciale
Pentru a inregistra o cerere de eliberare a unui abonament de parcare va rugam sa completati campurile urmatoare:

Nume, prenume / Nume firma*
CNP / CUI*
E-mail*
Telefon*
Adresa / Sediu social (sau punct de lucru)
Judet*
Localitate*
Strada*
Numar*
Bloc
Scara
Etaj
Apartament

ATENTIE ! Prin apasarea butonului "Adauga cerere" sunteti de acord ca Primăria Cluj-Napoca să prelucreze aceste date cu caracter personal.

*Camp obligatoriu.
Se poate depune o singura cerere / CNP / adresa de email.
Dupa adaugarea cererii veti primi un email de confirmare.
Numarul de inregistrare il veti primi prin email
Prelucrarea datelor - În baza Legii nr. 677/2001, Primăria Municipiului Cluj-Napoca are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de persoanele care vor fi înregistrate în sistemul electronic. Scopul colectării datelor este înregistrarea cererii utilizatorului în sistem. Refuzul de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea înregistrării cererii în sistem. Conform Legii nr. 677/2001, persoana ale cărei date cu caracter personal sunt furnizate beneficiază de dreptul de a fi informată, dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supusă unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, persoana are dreptul de a se opune prelucrării datelor cu carcter personal care o privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate trimite o solicitare la adresa administratorului informatica@primariaclujnapoca.ro.