Abonament parcare ZONA 2


Nume/Nume firma: 
pozitiile C2.1 si C2.2 din talon 
CNP/CUI: 
E-mail: 
Judet: 
Localitate: 
Adresa: 
Nr. auto: 
Tip abonament: 
Data start: 
Valabilitate: 
Total plata 
Copie CI/CUI (max. 1 mb):
Copie talon (max. 1 mb):
Cod verificare: 
Abonamentul se emite incepand cu ora 0:00 a datei precizate
  • persoane juridice - 140 lei/luna
  • persoane fizice - 100 lei/luna
* Declar pe proprie raspundere, sub sanctiunile prevazute de Codul Penal pentru infractiunile de fals in declaratii si uz de fals, ca datele din acest formular sunt corecte. Pentru masinile inmatriculate pe persoana juridica se va face OBLIGATORIU abonament persoana juridica.
Datele personale care va sunt solicitate prin prezenta cerere vor fi prelucrate numai in vedere procesarii si solutionarii solicitarii dumneavoastra. Primaria municipiului Cluj-Napoca garanteaza securitatea procesarii datelor si arhivarea acestora in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Primaria Municipiului Cluj-Napoca are obligata de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de persoanele care vor fi inregistrate in sistemul electronic de plati. Scopul colectarii datelor este inregistrarea utilizatorului in sistem si prelucrarea automata a cererilor lui, precum si pentru inregistrarea corecta a incasarilor. Refuzul de a furniza datele solicitate determina imposibilitatea utilizarii sistemului. Persoana ale carei date cu caracter personal sunt furnizate beneficiaza de dreptul de a fi informata, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusa unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, persoana are dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate trimite o solicitare la adresa administratorului dpo@primariaclujnapoca.ro.
* Sunt de acord ca Primaria Cluj-Napoca sa prelucreze aceste date cu caracter personal
Doresc sa primesc mail inainte de expiratea valabilitatii abonamentului