Din 2017, plata impozitului se face potrivit cotei-parti de proprietate detinute.
Astfel, in situatia in care sunt mai multi coproprietari, obligatiile fiscale afisate pe site, dupa autentificare, sunt numai pentru persoana (cnp) care a solicitat utilizator si parola si reprezinta cota parte a acesteia din impozitele pe proprietate!
Fiecare proprietar (cnp) trebuie sa solicite individual credentiale (user si parola) si sa-si achite cota parte din obligatiile fiscale.


Autentificare

Utilizator nou    Recuperare date de acces       
Pentru a intra în sistem vă rugăm introduceţi în câmpurile ID şi PAROLA, datele pe care le-aţi primit de la - Primaria Municipiului Cluj Napoca - Directia de Taxe si Impozite Locale -. Dacă nu dispuneţi de aceste informaţii vă rugăm să urmaţi paşii prezentaţi in *Ghidul de utilizare*.

Daca utilizatorul pe care l-ati primit este de forma 'pf' sau 'pj' sau 'RO' urmat de un sir de cifre, va rugam SA INTRODUCETI - in campul Utilizator/Id - DOAR CIFRELE, fara 'pf' sau 'pj' sau 'RO'.
(Ex: pf1900101120999 se introduce 1900101120999)


Intrare în sistem
Utilizator/Id: 
Parola/Pin: 
Persoană Fizică   Persoană Juridică
Cererea pentru obtinerea certificatului de atestare fiscala se poate completa dupa autentificare.

Pentru plata taxelor si impozitelor fara autentificare, de pe INSTIINTAREA DE PLATA, folositi Plata impozite fara autentificare.
Pentru plata abonamentului de parcare, respectiv pentru prelungirea abonamentului de parcare trebuie sa luati legatura cu Serviciul Administrare Parcari. Telefon 0264-596030 - interior 4220 sau 4221.


Pentru plata urmatoarelor taxe nu aveti nevoie de utilizator si parola:
- autorizatie liber acces - amenzi - carte de identitate
- carte provizorie de identitate - viza de resedinta - schimbare de nume
- divort administrativ - cereri de stare civila
- furnizare date de la evidenta populatiei

Aveti posibilitatea de a plati aceste taxe folosind adresa www.e-primariaclujnapoca.ro/plationline
Utilizatorul si parola, pe care le veti primi de la Directia Taxe si Impozite Locale, nu va folosesc, daca doriti sa achitati aceste tipuri de taxe.
(c) Industrial Software - S I B I U