Autentificare

Utilizator nou       
Pentru a intra în sistem vă rugăm introduceţi în câmpurile ID şi PAROLA, datele pe care le-aţi primit de la - Primaria Municipiului Cluj Napoca - Directia de Taxe si Impozite Locale -. Dacă nu dispuneţi de aceste informaţii vă rugăm să urmaţi paşii prezentaţi in *Ghidul de utilizare*.

Daca utilizatorul pe care l-ati primit este de forma 'pf' sau 'pj' sau 'RO' urmat de un sir de cifre, va rugam SA INTRODUCETI - in campul Utilizator/Id - DOAR CIFRELE, fara 'pf' sau 'pj' sau 'RO'.
(Ex: pf1900101120999 se introduce 1900101120999)


Intrare în sistem
Utilizator/Id: 
Parola/Pin: 
Persoană Fizică   Persoană JuridicăPlata impozite FARA autentificare - se foloseste pentru plata impozitelor de pe INSTIINTAREA ANUALA DE PLATA, pe care ati primit-o ca si anexa la scrisoarea primarului, in luna ianuarie.

Pentru plata abonamentului de parcare, respectiv pentru prelungirea abonamentului de parcare trebuie sa luati legatura cu Serviciul Administrare Parcari. Telefon 0264-596030 - interior 4220 sau 4221.


Pentru plata urmatoarelor taxe nu aveti nevoie de utilizator si parola:
- autorizatie liber acces - amenzi - carte de identitate
- carte provizorie de identitate - viza de resedinta - schimbare de nume
- divort administrativ - cereri de stare civila
- furnizare date de la evidenta populatiei

Aveti posibilitatea de a plati aceste taxe folosind adresa www.e-primariaclujnapoca.ro/plationline
Utilizatorul si parola, pe care le veti primi de la Directia Taxe si Impozite Locale, nu va folosesc, daca doriti sa achitati aceste tipuri de taxe.
(c) Industrial Software - S I B I U