Depunere cereri

peste 140 de formulare online


Cererea nr. 100004
CERERE ÎNSCRIERE ÎN AUDIENȚĂ - SECRETAR GENERAL
 • Pentru înscrierea în audiență la executivul primăriei este necesar ca persoana să facă dovada faptului că a depus o cerere în scris căreia i s-a raspuns negativ sau nu s-a răspuns.
  Înscrierea în audiență la Secretarul General al Municipiului Cluj-Napoca se face pentru următoarele tipuri de situații:
  - probleme juridice legate de urbanism - în baza unei solicitări de audiență la directorul Direcției Urbanism și a obținerii unui răspuns ca urmare a acestei audiențe;
  - probleme care intră în competența Serviciului Revendicări, fond funciar și registru agricol;
  - probleme care intră în competența Serviciului Relații cu consiliul și administrație locală.
  Pentru a putea participa la audiență este obligatoriu să aveți asupra dumneavoastră documentele pe baza cărora v-ați înscris în audiență.

ATENTIE! Va rugam ca pe intreg parcursul inregistrarii cererii sa evitati folosirea diacriticelor si a caracterelor speciale
Se va folosi adresa de DOMICILIU / SEDIU
*) Pentru cetatenii straini se va folosi CNP= 1111111111101

Datele personale care va sunt solicitate prin prezenta cerere vor fi prelucrate numai in vedere procesarii si solutionarii solicitarii dumneavoastra. Primaria municipiului Cluj-Napoca garanteaza securitatea procesarii datelor si arhivarea acestora in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Primaria Municipiului Cluj-Napoca are obligata de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de persoanele care vor fi inregistrate in sistemul electronic de plati. Scopul colectarii datelor este inregistrarea utilizatorului in sistem si prelucrarea automata a cererilor lui, precum si pentru inregistrarea corecta a incasarilor. Refuzul de a furniza datele solicitate determina imposibilitatea utilizarii sistemului. Persoana ale carei date cu caracter personal sunt furnizate beneficiaza de dreptul de a fi informata, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusa unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, persoana are dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate trimite o solicitare la adresa administratorului dpo@primariaclujnapoca.ro.

Dupa adaugarea cererii veti primi un email de confirmare.
Numarul de inregistrare il veti primi prin email