Din 2017, plata impozitului se face potrivit cotei-parti de proprietate detinute.
Astfel, in situatia in care sunt mai multi coproprietari, obligatiile fiscale afisate pe site, dupa autentificare, sunt numai pentru persoana (cnp) care a solicitat utilizator si parola si reprezinta cota parte a acesteia din impozitele pe proprietate!
Fiecare proprietar (cnp) trebuie sa solicite individual credentiale (user si parola) si sa-si achite cota parte din obligatiile fiscale.


Pentru plata abonamentelor de parcare (cartiere) va rugam accesati aici.

Autentificare

Utilizator nou    Recuperare date de acces       
Pentru a intra în sistem vă rugăm introduceţi în câmpurile ID şi PAROLA, datele pe care le-aţi primit de la - Primaria Municipiului Cluj Napoca - Directia de Taxe si Impozite Locale -. Dacă nu dispuneţi de aceste informaţii vă rugăm să urmaţi paşii prezentaţi in *Ghidul de utilizare*.

Daca utilizatorul pe care l-ati primit este de forma 'pf' sau 'pj' sau 'RO' urmat de un sir de cifre, va rugam SA INTRODUCETI - in campul Utilizator/Id - DOAR CIFRELE, fara 'pf' sau 'pj' sau 'RO'.
(Ex: pf1900101120999 se introduce 1900101120999)


Intrare în e-Cont
Utilizator/Id: 
Parola/Pin: 
Persoană Fizică   Persoană Juridică
Cererea pentru obtinerea certificatului de atestare fiscala se poate completa dupa autentificare.(c) Industrial Software - S I B I U